Container huren Rotterdam

Bent u bezig met werkzaamheden in de Rotterdam? Dan kunt u via Afvalcontainerbestellen.nl gemakkelijk een container huren voor het afvoeren van uw bouw- en sloopafval, puinafval, dakafval of snoeiafval. Wij plaatsen de containers in de gehele regio van Rotterdam. U bestelt bij ons eenvoudig een goedkope container via onze webshop, waarin u veilig kunt betalen via iDEAL, Paypal, Riverty of creditcard. Vaak kunnen wij de container al binnen 24 uur bij u plaatsen. Benieuwd naar onze voordelige tarieven in de regio van Rotterdam? Kijk dan in het onderstaande overzicht. Alle prijzen zijn all-inclusive, wat betekent dat wij geen extra kosten in rekening brengen. De afvalverwerking en transport zijn dus ook inbegrepen.

Welke afvalcontainer in Rotterdam heeft u nodig?

Het soort container dat u nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid afval en het soort afval dat u wilt afvoeren. Zo plaatsen wij afvalcontainers in Rotterdam met een inhoud van 3 kuub voor de hoeveelheid afval die vrijkomt bij kleine klussen, tot afvalcontainers met een inhoud van 40 kuub voor de hoeveelheid afval die hoort bij megaklussen.

Bovendien verzorgen wij afvalcontainers in Rotterdam voor alle gangbare afvalsoorten. Zo kiest u voor een bouwafval container op het moment dat u gemengd afval wilt afvoeren dat bijvoorbeeld vrij is gekomen na een grote opruiming of verbouwing. Maar ook als u een puincontainer wilt huren kunnen wij deze leveren. Deze containers zijn uitsluitend geschikt voor schoon puin. Denk hierbij aan stoeptegels, dakpannen en betonresten. Wordt uw dak vervangen en wilt u dakleer afvoeren? Ook dan leveren wij u binnen 24 uur een geschikte dakafval container in de regio Rotterdam.

Vandaag besteld, vandaag uw afvalcontainer in Rotterdam geleverd

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij een efficiënt leveringsnetwerk in de regio Rotterdam opgebouwd. Ook wanneer u een afvalcontainer wilt huren in een buurgemeente zoals bijvoorbeeld Vlaardingen, Schiedam, Albrandswaard, Maassluis of Hoek van Holland, kunnen wij de afvalcontainer op ieder moment binnen 24 uur kunnen leveren. Wij leveren van maandag tot en met zaterdag. Wanneer u voor 9 uur ’s ochtends bestelt, leveren wij de container nog dezelfde dag! Een container huren in Rotterdam en omstreken doet u eenvoudig via onze webshop. Voor meer info over een container huren in Rotterdam kunt u ons altijd even bellen op ons landelijke telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief).

Waarom kiest u ook voor ons?

Onze containerverhuurservice in Rotterdam biedt meer dan alleen snelle levering. We begrijpen dat het afvoeren van afval een stressvolle taak kan zijn, vooral in een drukke stad als Rotterdam. Daarom zorgen wij ervoor dat het hele proces zo eenvoudig mogelijk is. Van het kiezen van de juiste container tot de afvoer van het afval. Ons aanbod omvat diverse containerformaten, geschikt voor verschillende soorten afval zoals bouwafval, groenafval, puin en meer. Daarnaast dragen wij zorg voor een milieuvriendelijke verwerking van het afval, zodat u met een gerust hart kunt werken.

Bovendien hanteren wij transparante prijzen, zonder verborgen kosten. U weet precies waar u aan toe bent, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw project. Onze klantgerichte benadering, gecombineerd met onze goede dienstverlening, maakt ons de ideale partner voor uw afvalbeheer in Rotterdam.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan mijn container in Rotterdam geleverd worden?

Als u uw container voor 9:00 uur ’s ochtends bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog leveren. Bestellingen die later binnenkomen, worden binnen 24 uur geleverd, van maandag tot en met zaterdag.

Welk formaat container heb ik nodig?

Het formaat van de container die u nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid en het type afval dat u wilt afvoeren. Een handige formule om te gebruiken is: inhoud van af te breken objecten x 1,3. Bestel altijd een ruimere container om te voorkomen dat u te weinig ruimte heeft. Een andere manier die u kunt gebruiken is het volgende: 1m3 afval is 1 meter lang, 1 meter breed en 1 meter hoog. Dat staat voor de meeste afvalsoorten gelijk aan 10 volle kruiwagens.

Wat is het formaat van een afvalcontainer?

Wij verhuren containers van verschillende formaten. Hieronder vindt u de afmetingen per container:

  • 3m3 = 200 cm lang x 160 cm breed x 100 cm hoog
  • 6m3 = 350 cm lang x 180 cm breed x 110 cm hoog
  • 10m3 = 350 cm lang x 180 cm breed x 160 cm hoog
  • 15m3 = 650 cm lang x 250 cm breed x 90 cm hoog
  • 20m3 = 650 cm lang x 240 cm breed x 160 cm hoog
  • 40m3 = 650 cm lang x 240 cm breed x 250 cm hoog

Welke soorten afval mogen in de container?

De inhoud van de container hangt af van het type container dat u huurt. In een bouwafvalcontainer kunt u gemengd afval storten, mits dit voor 50% bestaat uit recyclebare materialen. Voor specifieke materialen zoals stenen of beton raden wij een puincontainer aan.

Moet ik in de gemeente Rotterdam ook een vergunning aanvragen?

Het aanvragen van een vergunning is nodig wanneer de container langer dan 5 dagen in de openbare ruimte staat. Bijvoorbeeld op de trottoirs of in een parkeervak. In betaald parkeergebieden is altijd een vergunning nodig of wanneer de container meer inhoud heeft dan 10 m3. U kunt deze eenvoudig aanvragen via de website van de gemeente Rotterdam. Houd er rekening mee dat het verkrijgen van een vergunning enkele dagen kan duren, dus regel dit op tijd om vertragingen te voorkomen.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
David
Apeldoorn 2024-08-17

Super snel en gemakkelijk . Vriendelijke Klante service

9/10
Fred
Amstelveen 2024-08-15

Alles ging snel en als gevraagd, dus eigenlijk een 10......

6/10
JW
zwijndrecht 2024-08-15

Voorkeur aangegeven tussen 15 u en 18 u maar de container werd om 7.30u afgeleverd . Begrijpelijk dat dit lastig is maar had de chauffeur even laten bellen want de container stond nu niet op de juiste plek.

10/10
Richard
Lelystad 2024-08-14

Snel, eenvoudig geregeld, vriendelijk

10/10
Patrik
Dordrecht 2024-08-12

The container arrived exactly when and how we discussed. Thank you!

10/10
Judith
Broek in Waterland 2024-08-12

Een 10 en in het bijzonder complimenten voor Nanda. Zeer klantvriendelijk en heel goed bereikbaar en daarnaast wordt alles top geregeld en opgelost als dat nodig is.

10/10
Fam Sonneville
Driebergen 2024-08-09

Vlotte levering, keurig geplaatst op onze oprit, afhalen conform afspraak. Kortom: helemaal goed!

8/10
Serkan
Papendrecht 2024-08-07

Alles is heel soepel gegaan. Het bedrijf is zeer meewerkend geweest.

4952 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10